شماره6: کوکوی سیب‌زمینی و کدو (غذای رژیمی)

مواد لازم

2 عدد سیب‌زمینی آبپز کوچک (حدود 150 تا 200 گرم) 2 عدد کدو سبز کوچک (حدود 150 تا 200 گرم) 3 عدد تخم‌مرغ 3 تا (4 ق غ خ) گشنیز و جعفری خرد شده (و مقدار کمی شوید خرد شده یا شوید خشک) نمک، فلفل، پودر سیر به مقدار کافی

مراحل تهیه

سیب‌زمینی ها رو رنده یا له می‌کنیم. کدو‌ها رو رنده می‌کنیم. کمی آب کدو رو می‌گیریم و به سیب‌زمینی اضافه می‌کنیم. سبزی‌های خرد شده، تخم مرغ و نمک و ادویه رو هم اضافه میکنیم. برای این مقدار سیب‌زمینی و کدو اول ۲ تخم‌مرغ گذاشته بودم اما کم بود پس سومی رو هم اضافه کردم تا به غلظت مورد نیاز برسه.

کف تابه نچسب رو با مقدار کمی روغن (تا نهایتا یک قاشق روغن) چرب کردم، مواد رو یکباره داخل تابه ریختم. برای اینکه روی کوکو قبل از برگردوندن کمی سفت بشه دو سه دقیقه در تابه رو گذاشتم. بعد برگردوندم و زمان کافی دادم تا کوکو سرخ بشه. بافت لطیفی داشت و خودم خیلی دوستش داشتم 😊 کالری یک‌سوم این مقدار کوکو حدودا ۲۰۰ تا ۲۵۰ کالری بود. با اضافه کردن کمی نون و ماست یه ناهار با کالری مناسب رژیم (حدود ۴۰۰) خواهیم داشت.

به ترکیب این مواد میشه هویج و پیاز هم اضافه کرد. من زیاد طرفدار طعم پیاز تو کوکو نیستم پس اضافه نکردم. نوش جان 💚🌺😊

غذای بعدی غذای قبلی