1 پیمانه پلوپز نخود نیم کیلو بادمجان 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 عدد گوجه فرنگی 1 عدد پیاز 5 حبه سیر به دلخواه نمک زردچوبه فلفل سیاه به مقدار لازم
بادمجان رو پوست بکنید و به قطعه های کوچک ببرید میتونید کمی روغن به بادمجانها بزنید و داخل فر بذارید که کبابی بشن و یا در روغن سرخ کنی. ولی من توی تنور پختم که کاملا بدون روغن باشه
خود رو از یکی دو روز قبل در آب خیس کنید و مرتب آبش رو عوض کنید. می تونید برای گرفتن نفخ نخود یا هر نوع حبوبات دیگه یه دونه خیار رو از وصف نصف کرده و روی حبوبات خیس خورده بذارید و با همون خیار حبوبات رو بپزید اینجور نفخ اون کاملا از بین میره بعد از اینکه نخود پخت خیارو از طرف خارج می کنیم و نخودهای پخته رو کنار میذاریم
پیاز رو نگینی خرد کنید کمی تفت بدید سیر ها رو کمی ریز کنید و با پیاز تفت بدید. گوجه رو هم نگینی خرد کنید با رب به پیاز اضافه کنید و تفت کوچیک بدید. نمک و فلفل رو هم اضافه کنید. حالا نخود و بادمجون رو اضافه کنید و با تقریبا یکی دو لیوان آب جوش مدت ۱۵-۲۰ دقیقه رو حرارت کم بذارید که جا بیافته. نووش جاان
غذای بعدی غذای قبلی